Onze diensten

Centrale verwarmingsystemen

Installatietechniek Rijnhuis BV heeft een compleet aanbod van mogelijkheden, vanaf standaard radiatoren, tot moderne, maar ook zeer exclusieve decorradiatoren, vloer- , of wandverwarming en zelfs op maat gemaakte plintverwarming. Ook alle fabricaten cv (combi) ketels behoren tot ons assortiment. Wij kunnen dit alles voor U compleet leveren, plaatsen en aansluiten.

Wij verzorgen de installatie

Mechanische ventilatiesystemen

Diverse ruimtes in gebouwen en woningen dienen volgens het bouwbesluit mechanisch geventileerd te worden. Traditioneel geschiedt dit door middel van “vervuilde“ warme lucht naar buiten af te zuigen. Installatietechniek Rijnhuis BV kan voor U hiervoor slimme, energiezuinige systemen ontwerpen en installeren, waarbij de warme lucht wordt hergebruikt, waardoor er aanzienlijk minder energie nodig is om de toe te voeren koude buitenlucht op te warmen.

Wij verzorgen de installatie

Luchtbehandeling installaties

Gezien de steeds beter en beter geïsoleerde gebouwen en woningen, is de vraag naar uitgebalanceerde luchtbehandeling en warmteterugwinning steeds actueler. Installatietechniek Rijnhuis BV kan het complete ontwerp, de aanleg en uitvoering voor U verzorgen, zodat ook U verzekerd bent van een goed binnenmilieu.

Wij verzorgen de installatie

Airconditioninginstallaties

Airconditioning installaties zien we steeds vaker in gebouwen en woningen, zeker als inverter systemen, welke zowel kunnen koelen en verwarmen. Ook door de steeds grotere toename van computer en serverruimtes neemt de vraag hierna toe. Ook hier geldt een beter binnenklimaat verbeterd het werkmilieu en de prestaties. Installatietechniek Rijnhuis BV kan U compleet informeren, adviseren en installeren.

Wij verzorgen de installatie

Koud- en warmwatervoorzieningen

Het complete ontwerp, de aanleg en het onderhouden van het koud- , warm- , en recirculatie tapwaterleidingen, inclusief het maken van een legionella beheersplan. Dit geheel volgens de geldende voorschriften, publicaties en wettelijke richtlijnen. U bent bij Installatietechniek Rijnhuis BV aan het goede adres.

Wij verzorgen de installatie

Energiebesparende systemen

De techniek heeft de laatste jaren niet stil gestaan. Nieuwe technieken, voor zowel cv-toestellen als stadsverwarming etc., stellen ons in staat om met goed afgestelde thermostaten modulerend, comfortabeler, duurzamer en zuiniger te stoken. Installatietechniek Rijnhuis BV verzorgt de installatie en het inregelen, geheel afgestemd op Uw wensen.

Wij verzorgen de installatie

Gebouwbeheer systemen

Gemak dienst de mens, dus waarom daar geen gebruik van maken ?. Met de door ons te plaatsen gebouwbeheersystemen kunt U waarvandaan dan ook middels een PC of mobiele telefoon Uw installaties instellen. Indien gewenst biedt Installatietechniek Rijnhuis BV, U de service de gebruikersinstellingen, vanaf ons kantoor, voor U te monitoren.

Wij verzorgen de installatie

Koude- en warmteopslag

Watervoerende lagen in de bodem laten zich uitstekend gebruiken om warmte en koude in op te slaan. In de zomer gebruikt men het koele grondwater om gebouwen te koelen, het opgewarmde water slaat men op in de bodem totdat het in de winter wordt gebruikt om gebouwen te verwarmen. Het koelen met grondwater kan direct. Voor verwarming wordt een zogenaamde warmtepomp op de bron aangesloten. In de praktijk zijn met deze techniek besparingen van 95% op koeling en 40-50% op verwarming mogelijk. Installatietechniek Rijnhuis BV levert en installeert ook deze systemen.

Wij verzorgen de installatie

Sanitaire installaties

Bij Installatietechniek Rijnhuis kunt U terecht voor al Uw sanitaire installaties, vanaf een standaard toiletruimte tot de meest exclusieve en complete badkamers, die van alle gemakken voorzien zijn. Ook wanneer U moet puzzelen met een kleine ruimte hebben wij altijd diverse oplossingen en mogelijkheden voor handen.
Is Uw dak of dakgoot lek, is Uw pand toe aan nieuwe dakbedekking, wij verzorgen alle dak- , en zinkwerkzaamheden alsmede regenwaterafvoer installaties voor U op maat.

Wij verzorgen de installatie

24 uur service en onderhoudsdienst

Bij Installatietechniek Rijnhuis BV kunt U, als klant, 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar terecht met alle voorkomende storingen aan Uw toestellen. Het complete jaarlijks onderhoud en inspectie, van deze toestellen, verzorgen wij eveneens voor U.

Wij verzorgen de installatie